Winkel

Ons familiebedrijf staat met een diep assortiment en persoonlijke service garant voor het duurzaamste resultaat.

Zo kunt u bij ons terecht voor alle gewenste kleuren. Doordat we de beschikking hebben over een mengapparaat kunnen we elke kleur opleveren die u wenst, ook buiten het vaste assortiment van Sigma.

Wij beschikken over verfmerken die grote bouwmarkten niet in het assortiment hebben. Als ervaren vakmensen werken wij uitsluitend met topmerken en –materialen, waardoor ook de producten in de winkel van hoge kwaliteit zijn.

We gebruiken immers dezelfde verf en materialen in het bedrijf die we in de winkel ook verkopen. Door jarenlange ervaring kunt u optimale service en gedegen advies verwachten.

 

Kwaliteit

Kwalitatief hoogstaande producten

Als verfspeciaalzaak mogen wij het merk ‘ONE by Histor’ aanbieden, deze exclusiviteit is onderdeel van onze service. ‘ONE by Histor’ is een semi-professionele verfsoort voor de doe-het-zelver die speciaal ontwikkeld is voor verfspeciaalzaken zoals wij. Door de focus bij het aanbieden van verf te leggen zijn wij gespecialiseerd op dit vakgebied en kunnen wij u met goed advies van dienst zijn. Daarnaast worden de laatste trends gevolgd, om een eigentijds en vernieuwend assortiment te waarborgen.

 

Persoonlijk

Persoonlijke service sleutel naar vertrouwen

U kunt bij ons álles krijgen. Van kwastadvies tot advies in soorten verf, wij dragen zorg om uw project te laten slagen. Wij krijgen het volste vertrouwen van klanten, waardoor er inmiddels sprake is van een trouwe klantenkring. Hier zijn wij enorm trots op.

Vrijblijvend een offerte op maat

Heeft u advies nodig voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan en wij onderzoeken de mogelijkheden. U kunt contact opnemen voor meer informatie.

OPENINGSTIJDEN

Ma gesloten
Di 10.00 -12.30 13.30–18.00
Wo 10.00–13.00
Do 10.00–12.30 13.30–18.00
Vr 10.00–12.30 13.30–18.00
Za 10.00–15.00