Glaszetten

Waar een raam een simpel stuk glaswerk lijkt, komt hier veel meer bij kijken. Het glas moet aan twee kanten kloppen en de afwerking eromheen moet goed dichtgekit zijn.

Voor het glas binnenshuis wordt vaak enkel glas gebruikt, maar u kunt bij ons ook terecht voor verscheidene mogelijkheden voor toepassingen met dubbel en zelfs gefigureerd glas.

Twijfelt u over de staat van uw huidige glas in bijvoorbeeld ramen en/of deuren? Vraag ons om advies en indien nodig vervangen wij uw glas direct.

Beglazing vervangen

Een nieuw huis gekocht waarvan de beglazing vervangen moet worden van enkel naar dubbel glas? Glas-in-lood ramen vervangen voor dubbele of enkele beglazing of gewoon vervanging nodig van uw beglazing?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook voor buitenshuis bieden wij alle soorten glas aan en kunnen wij u in gericht advies voorzien.

Bovendien houden wij ons verantwoordelijk voor de kit rondom het glas. Mogelijk het belangrijkste onderdeel in het glas zetten, omdat zonder de kit het snelst schade zal oplopen.