Schilderen Binnen

Maak uw interieur af met binnenschilderwerk. Onze professionele verf van onder andere Sigma is uiterst geschikt om de binnenkant van uw huis te beschermen en de uitstraling in combinatie met het interieur te optimaliseren.

Zo kunnen wij de binnenkant van uw huis schilderen, sauzen en ook bruine plekken afwerken om de juiste bescherming te vormen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een gratis en vrijblijvende offerte op maat!

Schilderen Buiten

Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen allerlei weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Al onze verven zorgen voor goede bescherming en een mooie afwerking. Een kwalitatief goede verf is enorm belangrijk, omdat u anders op lange termijn uw huis tekort doet.

Wij verzorgen met alle plezier de buitenkant van uw huis. Denk hierbij aan het sauzen van buitenmuren of het afwerken van de buitenkant in de stijl van uw huis.

Ook wanneer u een aanbouw heeft gerealiseerd kunt u ons inschakelen om de afwerking hiervan te verzorgen. Op deze wijze wordt alles weer één geheel.

Daarbij zijn wij in overleg bereid ook delen van de buitenkant te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan alleen de buitenkant van de bovenverdieping. Deze vraag komt vaker binnen en wij kunnen ons goed voorstellen dat de hoogtes en het werken met een ladder niet voor iedereen is weggelegd. Hierin komen wij u graag tegemoet!

Kozijndeelrenovatie

Naast schilderwerk verzorgen wij, voornamelijk buiten, ook de behandeling van houtrot en kozijndeelrenovatie. Denkt u of weet u dat er in uw huis sprake is van houtrot of zijn uw kozijnen of dorpels toe aan vervanging, dan komen wij graag bij u langs voor advies en een offerte op maat.

Met kozijndeelrenovatie ligt de nadruk op onderdelen van het kozijn, dus vervaning van bijvoorbeeld de onder- en/of bovendorpel. Wij vervangen namelijk niet het gehele kozijn maar alleen delen hiervan. Indien u toch de wens heeft tot het vervangen van het gehele kozijn, of wanneer we tijdens een eerste afspraak tot deze conclusie komen kunnen wij u ook verder helpen.

Wij beschikken over goede connecties binnen de branche die hetzelfde resultaat garanderen als dat wij doen.